Това лято богатите руснаци, които плажуваха по Турция, Гърция и

...
 Това лято богатите руснаци, които плажуваха по Турция, Гърция и
Коментари Харесай

Богатите руснаци хукнаха към Сочи

 

Това лято богатите руснаци, които плажуваха по Турция, Гърция и България, още веднъж избират Черно море, само че... в Сочи, написа РИА Новости. Причината е вирусът, който не отслабва в Русия и няма гаранции, че скоро ще могат да дойдат в Европа. Преди ден изтече лист от 18 страни, за които Европейски Съюз ще смъкна рестриктивните мерки от 1 юли, само че Америка и Русия не са в него.

Към Сочи за първи път се запътват от август и туристи, които са от Далечния Изток, само че границите с Китай и Тайланд, Корея и Япония също не е ясно по кое време ще се отварят. Те за първи път ще летуват на съветския юг.

В Сочи към този момент свободни места няма, изключително в петзвездните хотели. Цените са се вдигнали съвсем двойно. Собствениците на хотели са в гневна подготовка за преустрояване на постройките, тъй че да отговорят на прищевките на богатите фамилии, които години наред са привикнали на първокласни почивки зад граница.

В последната ранглиста за топруски курорти първото място държи кримският град Евпатория, на второ място е Ейск на Азовско море, а на трето място е Онежското езеро в Карелия.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР